fredag 22. juni 2012

Siste skuledag

Endeleg er det sommarferie! Dagen i dag vart brukt til å markere dette fantastiske faktum, og elevane gjekk med ganske så lette steg vekk frå skulen ved lunsjtider.

Dagen starta med samling i gymsalen, der vi aller først høyrde 1.-5. klasse framføre "Klovnesong". Det er ein fin song, og framføringa var god! Flinke elevar!


Etterpå var det rektor sin tur til å ha ordet, og kunne ynskje ein samla elevflokk ein god sommar. Sidan 10. klasse allereie har forlate oss, var flokken noko mindre enn vanleg, men den fylte likevel godt opp i gymsalen:


I klasserommet markerte vi slutten på vår eigen måte. Loggskriving høyrer med, og den siste oppryddinga som vi ikkje rakk i går. Ein av elevane hadde laga bordkonkurranse...


... og gruppene kasta seg ivrig over oppgåvene:


Så måtte eg oppfylle eit løfte: Eg hadde lova at vi skulle sjå litt på X-Factor og One Direction ein eller annan gong... og løfter skal ein halde! Dermed fann eg eit klipp på Youtube som eigna seg for stunda. Her sit dei og ser på One Direction og Robbie Williams framføre songen "She's the one". ALLE elevane fylgjer intenst og ivrig med! ...?


Dagen vart avslutta med det tradisjonsrike spelet "fengselsfugl" (aka "hangman").


Så kunne vi dele ut karakterane og ynskje god sommar. No har vi ein heil sommar å lade opp på, og forhåpentlegvis nyte til fulle drag, før vi møtes att i august. God sommar, flotte elevar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar